Hvordan starte nettbutikk?

Slik starter du nettbutikk

Eksperttipsene er gull om du vil starte egen nettbutikk.

DRIVE NETTBUTIKK: En rekke punkter bør være på plass før du realiserer drømmen om egen nettbutikk. Og skal du oppnå suksess, bør du ta til deg eksperttipsene i denne artikkelen. Illustrasjonsfoto: Scanpix.
DRIVE NETTBUTIKK: En rekke punkter bør være på plass før du realiserer drømmen om egen nettbutikk. Og skal du oppnå suksess, bør du ta til deg eksperttipsene i denne artikkelen. Illustrasjonsfoto: Scanpix. Vis mer
Publisert

Sulter din indre gründer etter å starte opp en egen nettbutikk? Hvorfor ikke følge drømmen?

Alle kan etablere nettbutikk, men å oppnå suksess er nok mer utfordrende. Likevel; skaper du et solid grunnlag i forveien, og forbereder deg godt, er muligens suksessen ikke så langt unna.

I denne artikkelen presenterer vi eksperttipsene om hvordan du kan starte din egen nettbutikk.

Tydelig konsept og målgruppe

- Første steg er å utarbeide en god forretningsplan, det er uten tvil det viktigste å starte med. I tillegg må man ha et tydelig konsept og en klar målgruppe. Det må være en nisje og noe unikt. Du må også være villig til å jobbe mye de første årene, så en forståelse fra de rundt deg, er viktig, sier Silje Landevåg.

Hun er gründer og markedssjef i nettbutikken Getinspired.no.

Siden oppstarten i 2009, har nettbutikken hatt stor suksess gjennom å selge treningsklær-og utstyr. I dag er butikken godt etablert.

Landevåg mener at noe av grunnen til suksessen er at hun traff blink på tidspunktet hun startet på da netthandel var helt i startfasen, og hun fikk en tydelig posisjon i markedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer