Slik surfer du billigst

SURFING: Lei av dyre og dårlige linjer? Vår oppdaterte surfekalkulator viser hvor du surfer billigst, enten du bruker modem, ISDN eller bredbånd.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Hvilken internettløsning bør du velge hvis det er pengene som styrer moroa?

Dessverre finnes det ikke noe fasitsvar. Hvilken leverandør du bør velge vil nemlig avhenge av hvor ofte du surfer, og ikke minst - hvor raske linjer du vil ha.

Ditt surfemønster = din riktige leverandør

Surfekalkulatoren er nå oppdatert med alle abonnementene og de siste prisene.

Det betyr at du selv kan legge inn hvor mye du surfer på nettet, og så få opp den den leverandøren som passer best for deg.

Rydder vei i prisjungelen

De fleste internettleverandørene har enkle prissettingssystemer. Andre gjør det derimot tungvint å finne frem til prisen du som kunde må betale.

Surfekalkulatoren gjør imidlertid jobben for deg. Kalkulatoren er nå fullstendig oppdatert med de siste prisene i markedet - og vil med et par tastetrykk gi deg full oversikt over hvor mye din internettbruk vil koste i løpet av ett år.

Ta meg til Surfekalkulatoren

Hvordan virker kalkulatoren?

Tilbyderne av internettilgang har idag tre prismodeller:

  • Betalt årsabonnement med tellerskritt i tillegg.

  • Gratis årsabonnement med tellerskritt i tillegg.

  • Fastpris hvor tellerskrittene er inkludert.
Kalkulatoren beregner både abonnement, tellerskritt og rabattprogrammer

Din bruk avgjør: Hvilken tilbyder som er billigst for deg, avhenger både av hvor mye du bruker internett og når du bruker det.

Still inn listeboksene og trykk på knappen! Kalkulatoren finner det billigste abonnementet, også når det tas hensyn til prisen ved bruk. Kalkulatoren velger for hvert abonnement billigste, tillatte tellerskrittleverandør. Alle tillatte rabattprogrammer gjennomgås også, og der det er lønnsomt, legges disse inn.

For dem som ikke selger egne tellerskritt, har vi lagt inn Tele2000 sine ordinære priser som basis. Men ved gitte bruksmønstre er Telenor med rabattprogrammet Familie & Venner Norge billigst, og da benytter kalkulatoren Telenors Norgestakst som basis.

Oppstartkostnader/kostnader til installasjon etc. fordeles på minutts- og månedsprisen i løpet av det første året.

NB: Nesten alle leverandører har en form for fakturagebyr. Det er ikke tatt med.

Kan ikke overføre tid

Hos Tiscali kan du betale en fast pris i måneden for å kunne surfe et visst antall timer per dag. Holder du deg innenfor denne tidskvoten kan de være en gunstig leverandør for visse surfemønstre.

Problemet er imidlertid at du ikke kan overføre ubrukte timer til dagen etter. Om du ikke bruker kvoten din en dag, er den altså tapt for godt.

Gir ikke bindingstid lavere pris?

Noen leverandører har lavere priser enn de oppgitte om du vil binde deg til produktet i 1-3 år. DinSide anbefaler ikke slik binding, ettersom du da mister muligheten til å bytte til en billigere leverandør.

Det er derfor prisen uten binding som er brukt i kalkulatoren.

Ta meg til Surfekalkulatoren

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer