Slik takler du avstandsforholdet

Litt tid borte fra kjæresten gjør forholdet sterkere, sier de. Men hva skjer når fraværet varer en stund? Hvordan holder du forholdet sammen når dere ikke er det?

Publisert
Sist oppdatert

Slik takler du avstandsforholdetLitt tid borte fra kjæresten gjør forholdet sterkere, sier de. Men hva skjer når fraværet varer en stund? Hvordan holder du forholdet sammen når dere ikke er det?

Hvis du ikke skal være borte så lenge, og det er noe dere begge er enige om, så kan dere snakke om måter å holde kontakten på, og løsninger for å komme gjennom dette. Men når fraværet varer en god stund blir det vanskeligheter for de fleste par. Og dersom en av dere er mer fornøyd med situasjonen enn den andre kan misnøyen begynne på bygge seg opp.

Flere typer avstandHvordan par takler å være fra hverandre avhenger mye av hva de synes om atskillelsen.

ER DET NOE BIG DEAL? Hvis du vokste opp i en familie der fravær ikke var uvanlig kan det hende at en periode borte fra partneren ikke er noen ”big deal”. Du så at foreldrene dine var mye borte fra hverandre - og det gjorde ikke dem noe.

HVIS DU ELSKET MEG VILLE DU IKKE REIST: Kjærlighet henger sammen med fysisk nærhet. Enhver trussel mot den nærheten er en trussel mot din oppfattelse av følelsesmessig trygghet.

MEN DET ER IKKE SÅ LENGE…: Kanskje er det naturlig for deg å se på de store sammenhengene i livet. Kanskje det er enklere for deg en partneren din å se på dette som en midlertidig fase av forholdet deres.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer