Slik tenner kvinnen

De fleste menn kjenner uttrykket ”jeg er ikke i humøret”. Men her gir vi dere hemmeligheten: 10 situasjoner der kvinnen er på sitt kåteste.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke dermed sagt at gutta er garantert sex i alle disse 10 situasjonene, men det er nok ikke langt der i fra.

Etter en krangel. Uttrykket ’make-up sex’ er ikke en myte. En heftig diskusjon får både blodet og hjertet til å pumpe, og det gjelder for dere begge. Når dere etter hvert får lettet på trykket og får kommunisert hva det er som irriterer dere, er det ikke noe som er bedre enn å omfavne hverandre, kysse, kline og la følelsene ta kontroll.

Og selv om mannen har fått kvinnen til å gråte, så er det helt OK. Ro henne ned, tørk vekk tårene hennes og elsk med hverandre, skriver nettstedet askmen.com.

Husk at når dere tilbringer mye fritid sammen kan uløste konflikter fort komme opp til overflaten. Redd ferien med en god krangel.

Når lykken ler. Akkurat som ved sinne og tristhet, kan ekstrem lykke og glede også få kvinnen til å tenne. Så har hun nylig bestått en eksamen, fått en ny jobb, funnet ut at hun er gravid, eller fått andre liknende gladnyheter, er tiden inne for å ta alle disse positive følelsene med til soverommet og ha god sex.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer