Slik tjener du noen ekstra kroner

Det er mange kreative måter å tjene ekstra penger på.

Bruker du litt tid og kreativitet, er det mulig å fylle lommeboka uten fast lønnsinntekt. Foto: Colourbox.com
Bruker du litt tid og kreativitet, er det mulig å fylle lommeboka uten fast lønnsinntekt. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- En ekstrajobb kan være innbringende. Vi har mye ledig innen salg, for eksempel for forsikringsselskaper, eller lettere saksbehandling, dessuten og det er og har vært behov for folk i sportsbutikker. Det er også ulike kontor- og administrasjonsjobber ledig, eller på sentralbord. Det er litt roligere nå enn før, men det er alltid muligheter, sier Gry Ljøterud, informasjonsansvarlig i bemanningsbyrået Manpower.

- Hvis man har mulighet og kapaistet kan man gjerne jobbe litt ekstra, sier Ljøterud til DinSide.

Bruker du mer penger enn du har? Vi skal ikke gi deg dårlig samvittighet, men i stedet guide deg til muligheten for å tjene mer penger.

Istedenfor å tilbringe alle helgedagene i sofaen eller på puben, kan du jobbe et par timer ekstra. Hvis du jobber søndager eller om natten, kan det være spesielt lukrativt. Kan du selge luftslott og snø på Nordpolen, da kan du for eksempel prøve deg som telefonselger. Saumfar nettet og vikarbyråene for utlyste deltidsjobber. De færreste av dem krever høy kunnskap.

Forrige uke undersøkte vi hvordan du kan tjene noen tusenlapper, en bil eller millioner av kroner på reality-tv. Hvilke programmer søker deltakere? Hvordan blir du lettest akseptert som deltager, og hvor mye kan du vinne på de forskjellige konseptene? Les saken. Hvis du tør å ta en utfordring er dette fremgangsmåten for deg. Er du riktig heldig kan du ta en Christer Falck, og ta over programlederjobben etter at du har sikret deg seieren. Da blir det i hvert fall penger, og muligens noen gratis drinker og et par damer på deg også.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer