Slik virker lekkert undertøy

"Hvorfor tenner transer på lekkert undertøy?" Sexolog Esben Ester Pirelli Benestad svarer.

Publisert
Sist oppdatert

Slik virker lekkert undertøy
Hvorfor tenner transer på lekkert undertøy? Sexolog Esben Ester Pirelli Benestad svarer.

Kjære Esben Esther
Hvorfor tenner transer på lekkert undertøy?
Hilsen Pål

Kjære Pål
Det er riktig at mange transer tenner på lekkert undertøy, det samme gjelder en rekke vanlige kvinner og ikke minst en rekke vanlige menn. For den som har det på, kan det kjennes deilig mot egen hud og en kan virkelig kjenne seg sexy, for dem som ser eller tar på dem som har det på, oppleves det tiltrekkende. Årsaken ligger nok i at lekkert kvinneundertøy er utviklet nettopp med ”lekkerhets-erotikk” for øyet.

Transer, og da tenker vi på mann til kvinne transer - de som har mannekropp, og som transer seg om til kvinner ved hjelp blant annet av kvinneundertøy, får tillegget ved å se tøyet på seg selv. Det gir en nærhet til det kvinnelige som kan være svært erotisk. I tillegg gir det en adgang til å tenne på, eller tiltrekkes av, seg selv i kvinnebilde. En blir på en måte sitt eget seksualobjekt. Alt dette skaper til sammen god butikk for dem som utvikler og selger slike klær.
Hilsen Esben Esther

Mozon.no

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer