Slike boliger får du

Vi har registrert priser og størrelser for mer enn 800 boliger i hele Oslo. Her ser du hvilke boligtyper du finner.

Publisert

De aller minste leilighetene finner du mest i sentrumsnære områder. I drabantbyene er det mange mellomstore boenheter med tre eller fire rom. Eneboligene er spredt rundt i hele byen med unntak av den mest sentrale kjernen.

Trangt og dyrt

For de aller minste og billigste leilighetene er det utelukkende snakk om ett rom uten separat kjøkken og bad på deling med andre. Billigst av de vi har funnet er en ettroms på 18 kvadrat med prisantydning på 190.000 kroner.

Romslig og eksklusivt

De største og dyreste villaene varierer sterkt i både størrelse og pris. De fleste ligger i prisklassen 4-5 millioner men avstikkere finnes i begge retninger hva gjelder pris avhengig av standard og beliggenhet. Aller dyrest i denne undersøkelsen er en bolig på 286 kvadratmeter der selger forlanger hele 9.800.000 for å skille seg ad med perlen.

Vanligst med ett par rom

Mellom disse ytterpunktene finner vi flere store segmenter. Flest boliger å velge i finner du som skal ha noe fra 35 til 65 kvadratmeter. Det vil som regel bety toromsleiligheter med eget kjøkken og bad. Men disse er også blant de aller dyreste per kvadratmeter boligareal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer