Sløsekalkulatoren kan hjelpe deg

Her er verktøyet som ble vist på TV3s Luksusfellen.

Også økonomirådgiverne i TV3s Luksusfellen, har benyttet DinSides sløsekalkulator for å illustrere deltakernes forbruk. Her er det Christian Vennerød som hjelper Christer Skjæran. Foto: TV3
Også økonomirådgiverne i TV3s Luksusfellen, har benyttet DinSides sløsekalkulator for å illustrere deltakernes forbruk. Her er det Christian Vennerød som hjelper Christer Skjæran. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Christer Skjæran er en av mange som har fått hjelp av TV3-programmet Luksusfellen. Ved hjelp av økonomiprofilene Silje Sandmæl og Christian Vennerød fant Christer frem til DinSides Sløsekalkulator. Etter å ha benyttet denne, fant Christer og kjæresten ut at de sløste bort 166.000 kroner i året, blant annet på hurtigmat.

Les også om Emelie som fikk sjokk da hun så hvor mye hun sløste

Med Sløsekalkulatoren definerer du selv hva du mener er sløsing, før kalkulatoren forteller deg hvor mange kroner du har sløst bort i løpet av året.

Mange er i det blå

Hver syvende nordmann aner ikke hvor pengene tar veien. Det viste en undersøkelse fra 2010. Og uten oversikt er veien kort til å miste kontrollen på gjelden.

Tidligere denne uken kunne NAV melde om stadig økende pågang for å få hjelp via gjeldstelefonen. Det er særlig forbrukslån, inkassosaker og kredittkortgjeld som får folk til å søke hjelp, melder NAV.

Kostbar inkasso: Så dyrt er det å vente med regningene

Hjelp til å få oversikt

Det fins også andre verktøy som kan hjelpe deg å få oversikt over egen økonomi. For eksempel kan mange bankkunder ved hjelp av verktøy i egen bank lett få oversikt over hva de bruker pengene til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer