Nettbutikker, restauranter og doer - alle vil ha kundeomtaler

Slutt å mase etter meningene våre!

KOMMENTAR: Den eneste tilbakemeldingen jeg har, er slutt å be om tilbakemeldingene mine.

BRUKEROMTALER OG TILBAKEMELDING: Disse tre e-postene fikk jeg samme kvelden, men føyer seg inn i en enormt mye større haug av slike. Nå blir vi bedt om tilbakemeldinger i det virkelige liv også, til og med på do. Selv er jeg møkk lei. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
BRUKEROMTALER OG TILBAKEMELDING: Disse tre e-postene fikk jeg samme kvelden, men føyer seg inn i en enormt mye større haug av slike. Nå blir vi bedt om tilbakemeldinger i det virkelige liv også, til og med på do. Selv er jeg møkk lei. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert

Jeg kan ikke handle uten å bli spurt.

Jeg kan ikke lese uten å bli spurt.

Jeg kan ikke spise uten å bli spurt.

Jeg kan ikke engang tisse uten å bli spurt om hva jeg mener.

Maset om tilbakemeldinger har spunnet helt ut av kontroll. Så her har du en tilbakemelding: Slutt!

«Hva synes du!?»

En kveld denne uka fikk jeg tre e-poster etter hverandre.

Den første kom fra Delicatessen; restauranten hvor jeg spiste dagen før. De ville gjerne ha en restaurantanmeldelse, helst på e-post. Men om jeg var «spesielt fornøyd», kunne jeg få skrive noe på TripAdvisor. Kritikk på e-post, ros på TripAdvisor, altså.

Neste e-post: NetOnNet. Jeg hadde kjøpt en popcorn-maskin, og nettbutikken var nå veldig spent på hva jeg syntes om den. «Skriv en anmeldelse!» ba e-posten.

Den tredje kom fra Amazon. Gigantselskapet vet hva og når jeg leser på Kindle-en min, og hadde fått med seg at jeg endelig var ferdig med en Bioshock-bok. Nå ventet verden spent på min bokanmeldelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer