Slutt for populært kort

Mandag 4. desember blir Kiwis avtalekort digitalt.

AVTALEKORT: Kiwis bleieavtale ble utvidet til bind og tamponger i 2012, og har siden dette bildet ble tatt gått over til å gjelde annenhver pakke. Arkivfoto: Per Ervland / DinSide
AVTALEKORT: Kiwis bleieavtale ble utvidet til bind og tamponger i 2012, og har siden dette bildet ble tatt gått over til å gjelde annenhver pakke. Arkivfoto: Per Ervland / DinSide Vis mer

Mandag 4. desember er det slutt for Kiwis bleiekort. Eller avtalekort, som det vel strengt tatt heter, siden det også omfatter bind og tamponger.

Dette skjer et knapt år etter at kundene fryktet at det var stopp for Kiwis bleieavtale.

I dag får du annenhver pakke bleier, bind og tamponger gratis, dersom du registrerer det med avtalekort. Dette tar slutt om to uker. Fra 4. desember får du 50 prosents Trumf-bonus på bleier, bind og tamponger, dersom du er Kiwi Pluss-kunde.

- Mange har etterspurt en digital løsning, så dette har vi innført for å gjøre det enklere for kundene, sier Nora Mile Helgesen, kommunikasjonssjef i Kiwi, til DinSide.

RIM PÅ MAT: Både smak og konsistens blir dårligere når rim har dekket maten i fryseren. Hvordan du unngår dette, får du vite her! Foto: Linn Merete Rognø / Storyblocks Vis mer

Den nye løsningen er enkel: Du må være tilknyttet Kiwi Pluss, og betale med et kort som er registrert, eller skanne Trumf-appen før du kjøper.

Bleie- og bindavtalene

Denne avtalen likner mer på avtalene fra de andre lavpriskjedene. Kiwi var kanskje først ute i år 2000, men de andre kjedene fulgte raskt etter. I dag er avtalene ganske like. På Extra får du 50 prosent Coop-bonus, mens hos Rema 1000 får du umiddelbart avslag om du registrerer kjøpet i Æ-appen.

Alle kjøpene fordrer registrering i butikkenes kundeprogram.

Utsatt rabatt

Det er fordeler og ulemper ved det nye systemet.

Rabatten blir altså like stor, men for mange vil det ta lang tid før de ser noe til den. For der avtalekortet tidligere ga annenhver pakke gratis i kassa, legger rabatten seg nå i stedet som en bonus på Trumf-kontoen.

Det fordrer også at du ikke bare er tilknyttet NorgesGruppens Trumf-system, men er Kiwi Pluss-kunde.

Du må også huske å betale på riktig måte. På den annen side: Du slipper å huske å ta med deg avtalekortet i butikk, eller takke ja til nok et avtalekort, fordi du ikke helt husker hvor det forrige ble av.

Du må heller ikke kjøpe to pakker for å se noe til rabatten, nå gjelder det fra første pakke.

BRUK DEM: Om to uker vil du ikke lenger kunne bruke avtalekortet, så dette er tiden for å bruke dem opp, sier Nora Mile Helgesen. Foto: Kiwi
BRUK DEM: Om to uker vil du ikke lenger kunne bruke avtalekortet, så dette er tiden for å bruke dem opp, sier Nora Mile Helgesen. Foto: Kiwi Vis mer

Er du blant dem som har et par avtalekort liggende og slenge i bunnen av noen handlenett, er tida for å bruke dem nå:

- Avtalekortene kan brukes fram til 4. desember. Derfor vi går ut nå og informerer kunden at de må huske å bruke dem opp, sier Helgesen.

Du må også huske å hente ut pengene for at det skal ha noe for seg.

Det er det ikke alle som er like gode til. I september i fjor hadde Trumf-medlemmer rundt 1,7 milliarder kroner til gode, og bildet ser omtrent likt ut i år.

Utvidet rabatt

Den nye avtalen utvides til å gjelde alle bleier, også svømmebleier og nattbleier, som tidligere ikke har vært inkludert. Det samme gjelder for alt av bind og tamponger, inkludert First Price.

Dette vil si at den billigste tampongpakken, fra First Price, nå vil koste 5,20 kroner, eller 16,5 øre per tampong.

NB! Betaler du med mobil eller klokke? Da må du huske å skanne trumfkortet manuelt, ellers blir ikke rabatten registrert.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer