Slutt på impulslotto

Uregistrerte lotto-spillere har sin siste tippehelg.

Har du spillerkort fra Norsk Tipping? Fra mandag må du ha det for å tippe. Foto: Norsk Tipping
Har du spillerkort fra Norsk Tipping? Fra mandag må du ha det for å tippe. Foto: Norsk Tipping Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Ved nyttår var det 17,9 millioner vinnerkroner som ikke var hentet. Det er selvsagt snakk om flest småbeløp, men tilsammen utgjør det jo en stor sum, sier Magne Vikøren, pressetalsmann for Norsk Tipping.

Uavhentede gevinster skal ikke lenger være noe problem når Norsk Tipping nå endrer reglene slik at alle som tipper, må ha spillerkort. I dag er det dermed siste mulighet for å slenge inn en uregistrert kupong hos Norsk Tipping.

Fra mandag 23. februar må alle som vil spille hos Norsk Tipping registrere seg. Dette gjelder alle spill, som Lotto, Oddsen og fotballtipping.

- Du kan få ordnet deg spillerkort mens du står i kassen, og det koster 60 kroner. Kortet er gyldig i tre år. Da er alle spillere sikret å få gevinsten sin, sier Vikøren.Noen nekter likevel å ta imot milliongevinsten

Trenger ikke ha med kortet

Norsk Tipping anslår at så mange som 90 prosent av spillerne deres allerede har spillerkort.

De nye maskinene til Norsk Tipping krever imidlertid ikke at du har med deg kortet når du skal tippe. Så lenge du eier et spillerkort, kan du taste personnummeret ditt, og på denne måten registrere spillet ditt når du skal tippe. Det er altså mulig å tippe selv om du har glemt kortet ditt hjemme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer