Rema 1000 Æ

Slutter med dette

Fra og med 7. juni endrer Rema 1000 på Æ-appen.

BLIR ENDRINGER: Om få dager forsvinner 10-på-10-lista i Rema 1000 appen din. Foto: Celina Stamper
BLIR ENDRINGER: Om få dager forsvinner 10-på-10-lista i Rema 1000 appen din. Foto: Celina Stamper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dersom du har gledet det over 10 prosent avslag på dine favorittvarer hos Rema 1000, vil du snart ikke lenger kunne bruke den slik den er i dag.

Fra og med tirsdag 7. juni vil du ikke lenger kunne benytte deg av 10-på-10-lista i Æ-appen.

De skal nemlig erstatte tilbudet med personlige priskutt, som allerede finnes i appen, forklarer dagligvarekjeden.

Fortsatt tilpasset

Priskuttene vil vare en uke, er tilpasset deg og det du vanligvis handler, og trenger ikke aktiveres.

– Alle Æ-brukere får personlige priskutt, og aktive Æ-bruker får flest. Antall vil kunne variere fra uke til uke, men mellom 5 og 10 personlige priskutt på mellom 10 og 30 prosent, sier Pia Mellbye, markedsdirektør i Rema 1000 til DinSide.

Endringen vil ikke gå ut over de allerede eksisterende tilbudene på 10 prosent avslag på frukt og grønt og 50 prosent avslag på bind, tamponger og truseinnlegg.

Irrelevante tilbud

Endringen i appen kommer som en følge av kundenes tilbakemeldinger.

– For eksempel fanget ikke de 10 varene man fikk 10 prosent priskutt på raskt nok opp endringer i kundenes handlemønster, sier hun i pressemeldingen.

Mellbye opplyser blant annet at man tidligere kunne få irrelevante tilbud, som priskutt på ribbe i januar fordi man kjøpte det i desember.

– Vi ønsker at aktive Æ-brukere skal få en enda billigere handlekurv. Etter tilbakemelding fra kunder om at de ønsker større priskutt, og har vi derfor valgt å erstatte 10 på 10 med flere personlige priskutt i Æ. Her vil kunden få flere nye personlige priskutt ukentlig, basert på sin handlehistorikk og varer vi tror de vil like.

Ikke priskutt på disse

Er det noen varer dere ikke gir priskutt på?

– Æ gir personlig priskutt på store deler av sortimentet hos Rema 1000. De aller fleste varer Æ gir priskutt på finnes i alle våre butikker, med unntak av noen få regionale varer. Samt eksempelvis varegrupper som alkohol, tobakk, lotteri, forteller hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer