Halloween-godteri

Smågodt-trøbbel før halloween: - Utsolgt

Mens du bunkrer opp med smågodt til halloween-helga, meldes det om leveringstrøbbel for smågodt-favoritter.

KROKODILLE-MANGEL?: Leverandøren Unil har produksjonsproblemer - og det kan føre til mangel på populært smågodt. Her fra Spar-butikken som ligger på Vinslottet på Hasle - hvor de riktignok fremdeles hadde rikelig med påfyll før halloween-helga. Foto: Eugene Laran
KROKODILLE-MANGEL?: Leverandøren Unil har produksjonsproblemer - og det kan føre til mangel på populært smågodt. Her fra Spar-butikken som ligger på Vinslottet på Hasle - hvor de riktignok fremdeles hadde rikelig med påfyll før halloween-helga. Foto: Eugene Laran Vis mer
Publisert

Hadde du tenkt å bunkre opp med smågodt-klassikerne jordbærfisker, krokodiller eller sure skaller til halloween?

Da kan det hende at du blir skuffet.

Ifølge Tønsbergs Blad er det nemlig problemer hos underleverandøren Unil hos Norgesgruppen - som rammer nettopp leveringen av enkelte smågodtbiter.

Allerede utsolgt

Norgesgruppen har dagligvarekonseptene Kiwi, Meny, Spar og Joker, som totalt omfatter omtrent 1800 dagligvarebutikker i 88 prosent av landets kommuner.

I tillegg har de rundt 900 kiosker som Deli de Luca, MIX og Jafs.

På Kiwi-butikken på Hjemseng i Færder kommune er smågodthyllene allerede utplukket - og butikksjefen har dårlige nyheter:

– Noen av disse kommer vi ikke til å få inn på en stund, sier butikksjef Richard Eriksen til avisa.

To av sortene skal ifølge Eriksen være langtidsutsolgt, og de sure skallene får ikke dagligvarebutikken inn igjen før i midten av februar.

Transportutfordringer

Kine Søyland, som er kommunikasjonssjef i Norgesgruppen, kan bekrefte at det har vært leveringsutfordringer på enkelte typer smågodt i det siste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer