Smil for tannpussen

Smilet på fluortablettene har vært borte i to år, men er nå på plass igjen.

Publisert
Sist oppdatert

For rundt to år siden fjernet produsenten Actavis smilet fra Flux-tablettene. Årsaken var at man i Sverige mente man kunne forveksle smilet med ulovlige extacy-tabletter som også hadde et smilefjes, skriver produsenten i en pressemelding.

- I de to årene som er gått har vi fått uttallige henvendelser fra barn og voksne over hele landet, sier Turid Røberg-Larsen hos produsenten Actavis. Mange foreldre har klaget på at tannpussen ble vanskeligere, og uttallige postkort fra barn har etterlyst smilet på Flux'en.

- Derfor er vi er veldig glade for at vi til slutt kunne imøtekomme et savn blant norske barn, og det er hyggelig igjen å kunne tilby Flux med et smil på norske apotek, sier hun.

Tre smakerFluortabletten finnes i tre ulike smaksvarianter. Den gode, gamle klassikeren smaker peppermynte, men også banan er en favoritt blant mange barn. For ett år siden kom også Flux med anis/ mentol-smak som har funnet veien inn i mange baderomsskap.

Prisen for 200 tabletter varierer mellom 60 og 70 kroner - alt avhengig av doseringen. Flux fåes kjøpt reseptfritt på alle apotek i Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer