Snart kan du bli nødt til å betale for PayPal

Du kan bli trukket 100 kroner i året, men det er enkelt å unngå det.

PAYPAL: Har du en inaktiv PayPal-konto med positiv saldo, kan du bli nødt til å betale årsgebyr. Foto: REUTERS/Fabrizio Bensch/NTB
PAYPAL: Har du en inaktiv PayPal-konto med positiv saldo, kan du bli nødt til å betale årsgebyr. Foto: REUTERS/Fabrizio Bensch/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert 16. desember med korrekt dato og beløp.

PayPal innfører en årlig avgift på 9 britiske pund, som tilsvarer 105 kroner med dagens kurs, for kontoer som ikke har vært aktive på ett år.

Endringen skjer 4. januar 2021, og har du saldo på din PayPal-konto kan du bli trukket opptil 105 kroner. Er saldoen under105 kroner, blir du trukket den gjenstående summen.

Dog gjelder dette bare kontoer som har vært inaktive det siste året, og PayPal bruker inaktive om kontoer som ikke har sendt, mottatt eller tatt ut penger eller har vært pålogget.

Fremover vil PayPal varsle inaktive brukere 60, 30 og 7 dager i forveien.

Slik slipper du unna

Heldigvis er det enkelt å unngå det årlige gebyret.

Først og fremst ved å logge inn på kontoen din dersom du ikke har vært pålogget en stund. Er det over ett år siden du var aktiv på PayPal, må du sørge for å logge inn før midnatt i morgen, altså seinest klokka 23.59 15. desember.

Du kan også overføre eventuell saldo fra PayPal til bankkontoen din, ettersom kontoer med enten null eller minus i saldo, ikke blir belastet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer