Snorking ødelegger forholdet

En britisk undersøkelse viser at snorkende koner og ektemenn er noe av det mest usexy vi kan tenke oss.

Publisert
Sist oppdatert

Gurgling i drøvelen er en skikkelig turn-off. Og i over halvparten av tilfellene får snorkingen konsekvenser for forholdet.

- Vi kan se at snorking er årsaken til krangler som ikke gjør forholdet noe bedre. Dette bygger seg opp over tid og kan ha en ødeleggende effekt på forholdet.

- Resultatet av dette problemet er at forholdet tar slutt, sier Marianne Davey i British Snoring & Sleep Apnoea Association til avisen Daily Mail.

Mindre sexI følge en undersøkelse fra snorke-organisasjonen, ville mer enn halvparten av ofrene for snorking gjerne ha mer sex om bare partneren stanset med ulydene. Men snorkingen får så store konsekvenser for nattesøvnen at overskuddet til seksuelle aktiviteter forsvinner.

Undersøkelsen viser også at mer enn to av tre ofre for partnerens snorking velger å sove på sofaen eller gjesterommet når ulydene blir for plagsomme.

- I det siste har vi fokusert på den medisinske siden av snorking, som handler om årsaker og behandling. Men det finnes lite kunnskap om de sosiale og seksuelle konsekvensene av snorkingen.

- Det folk forteller oss, er at forholdet ville bli bedre om snorkingen tok slutt, og at dette virkelig påvirker deres seksuelle forhold, forteller Davey.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer