Toro

Snur etter avsløring

Ferdigrett gikk opp kraftig i pris.

GENIALT: Er du lei av å steke pizza i to omganger fordi du ikke får plass til to frossenpizzaer på et stekebrettet? Da bør du prøve dette! Video: Dennis Appelong Hagbru / Håvard Bjørnerem. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er trange tider for mange, og folk er opptatt av hva de putter i handlevogna.

Mange varer har blitt dyrere det siste året, og 1. februar ventes det nok et prishopp.

Dyr ferdigmat

En ferdigrett fra Toro har ført til Twitter-bråk på grunn av en kraftig prisøkning hos Meny.

Det gjelder Toros Mucho Mexicano, som har gått fra 86 kroner 20. januar 2021, mens den to år senere - 24. januar 2023 - koster 115 kroner, ifølge Nationen, som har kontaktet kjeden om saken. Hos Coop Extra koster for eksempel den samme varen 79,90.

Kommunikasjonssjef i Meny, Nina Horn Hynne, sier til avisa at de er enig i at differansen er for høy og at den nå er satt ned til 89 kroner.

Hun mener det på generelt grunnlag blir feil å sammenligne priser på enkeltvarer mot lavpris, og påpeker at Meny har et helt annet konsept enn for eksempel Coop Extra, skriver avisa.

- Glipp

Mange er opptatt av prislappen om dagen. Tidligere denne uka skrev vi om Coops havremelk som hadde doblet seg i pris, før det rett etter ble kjørt kampanje på varen.

- Vi er eid av kundene og har ingen ønsker om å lure kundene våre. Her har det rett og slett skjedd en teknisk glipp. Produktet har helt siden i fjor sommer kostet 16,90 hos Obs, men ved endringer rett før nyttår ble dessverre dette produktet ved en glipp justert til 28,50. Dette burde blitt fanget opp av våre systemer, men dessverre skjedde ikke så, kommenterte kommunikasjonssjef i Coop, Harald Kristiansen, til DinSide da.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer