Søk sommerjobb nå

I år kan du velge mellom alt fra NRK til norske fengsler.

Lyst til å jobbe som programleder i sommer? Foto: iStockphoto.com
Lyst til å jobbe som programleder i sommer? Foto: iStockphoto.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du søker ordet sommerjobb på Finn.no, kommer det opp rundt 2.000 ledige stillinger. Mulighetene er mange, men ifølge Finn.no har mange av jobbene søknadsfrist i disse dager. Du bør derfor skynde deg hvis du vil ha tak i de mest populære jobbene.

Ifølge Finn-direktør Eirik Bache-Wiig var ordet sommerjobb det nest mest populære søkeordet på FINN jobb i februar. Det tyder på at mange nordmenn er i gang med å lete etter sommerjobb.

Hun kan få verdens kuleste jobb

Helse og sosial skal være bransjen med flest ledige sommerjobber, etterfulgt av offentlig virksomhet og transport, logistikk og lager. Men det finnes også jobber du kanskje ikke har tenkt på.

Se de hysteriske FINN-bildene

Her er noen eksempler på jobber du kan søke:

1. Flesland Helikopterterminal – sikkerhetskontrollører (Bergen)Er du over gjennomsnittlig fascinert av fly, er kanskje dette en kick-start på karrieren. Her søkes det etter sikkerhetskontrollører ved helikopterterminalen på Flesland hele ferien. For de utvalgte blir det lite festing i sommer med andre ord… Og forresten – du må ha plettfri vandel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer