Sommerens kjærlighetsmat

Publisert
Sist oppdatert

Sommerens kjærlighetsmatFinnes det virkelig mat som har en oppkvikkende effekt på seksuallivet? Mozon gir deg råd om sommerens sensuelle matopplevelser.

Kjærlighetsmat har vært et kjent begrep i tusener av år. Men allikevel har vi svært lite sikker kunnskap om hva slags ingredienser som virkelig fremmer lysten hos kvinner og menn. Hva med nesehorn eller haifinner? Eller kanskje en middag av asparges, bananer, østers, fiken og ginseng?

KjærlighetsgudinnenBetegnelsen afrodisiak kommer fra grekernes kjærlighetsgudinne Afrodite. Mange av matvarene som regnes som afrodisiak har en form, konsistens eller lukt som assosieres med seksuallivet. Fallosene som banan og gulrøtter har de mest åpenbare assosiasjonene, mens østers har en lukt og konsistens som med litt fantasi kan sammenlignes med deler av den kvinnelige anatomi.

For den avanserteDet er særlig i østlige land som Kina og Japan vi finner de mest eksotiske forslag til hva som fungerer som afrodisiak. Nesehorn risikerer utryddelse på grunn av sin erigerte ansiktspryd mens hverdagen for både hai og tiger av samme grunn er utrygg i asiatiske strøk. I Kama Sutra anbefales geitetestikler kokt i melk om du vil oppnå den helt spesielle følelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer