Sommerens store mobilkupp

Vil du kutte mobilregningen i sommer er det én ting og ett abonnement som gjelder: Multimedia Messaging Service, eller MMS, med Telenor. Artikkelen ble første gang publisert hos Økonomiredaksjonen i juni i år.

Publisert
Sist oppdatert

Norske priser på MMS i utlandet

Ved sammenligning av priser på mobiltjenester når du tar med deg din norske mobil til utlandet, var det en tjeneste som skilte seg ut: Telenors Multimedia Messaging Service. Har du en telefon du kan sende bildemeldinger fra er dette faktisk enda billigere enn å sende tekstmeldinger! I følge Esben Tuman Johnsen, informasjonssjef i Telenor Norge er nemlig MMS tariffen er den samme uansett om du befinner deg i Norge eller utlandet: 2,50 kroner per melding.

Skulle du derimot være så uheldig at du ikke skal på ferie før i høst, og har Telenor kontantabonnement, blir det straks en litt dyrere affære. Telenor hever nemlig prisene på MMS fra kontanttelefon fra utlandet til Norge til 6 kroner - en gang i høst. Datoen er ennå ikke fastsatt.

Gratis

I tillegg tilbyr Telenor gratis MMS i helgene - enn så lenge - og også dette gjelder fra utlandet. Så nå er det bare å utstyre besteforeldre med bildetelefon, og sende gratis mobile "postkort" hver helg, og til minipris i ukedagene. Og skulle noen ønske å sende en bildemelding til deg betaler du ingen ting for å motta MMS meldinger når du er i utlandet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer