Sommerglade surfepriser

Du får nå gode tilbud på surfeglade tellerskritt fra de største internettleverandørene. Noen kun til sommerbruk og andre som gjelder hele året.

Gled deg over surfepriser som aldri har vært lavere enn denne sommeren!
Gled deg over surfepriser som aldri har vært lavere enn denne sommeren! Vis mer
Publisert

Med sommeren kommer mer uteliv og mindre internettbruk. Dette forsøker teleleverandørene å motvirke med å reklamere for sine lave tellerskritt på bruk av internett. Telia går til og med så langt at de setter ned prisene på surfing i helgene i juni og juli. Samlet gir nedgangen i prisene på tellerskritt og rabattprogrammene at det aldri har vært billigere å surfe på internett enn nå.

Rabattprogrammer

For å få billigst mulig tellerskritt på surfingen, kreves det at du betaler for det. De aller billigste takstene finner vi hos Telia. I helgene i juni og juli kan du surfe for syv øre i minuttet! Det blir kun 4 kroner og 20 øre i timen. Du kan altså sitte oppkoblet hele helgen, 48 timer, for litt over 200 kroner!

Men for å få denne rabatten kreves tre ting: Du må ha internettabonnement hos Telia Du må være telefonkunde hos Telia (det er gratis) Du må abonnere på Telias internettbonus. Det koster 10 kroner i månedenEr alt dette i orden, får du altså 20 prosent rabatt på hverdager, og 50 prosent rabatt i helgene i juni og juli. Det gir deg priser på henholdsvis 17,6 og 11,2 øre per minutt på dag- og kveldstid på hverdagene. Hverdagsrabatten er mindre enn den du kan få hos Telenor og Tele2 mens helgerabatten er best i markedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.