Sommerslipp på DVD

FILM: Daredevil og Ringenes Herre To tårn er blant kioskvelterne som kommer på DVD i sommer. Sjekk når du kan leie og kjøpe godbitene.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Det kommer mange nye titler i videosjappa fra juli til september. For de actionfrelste vil nok Ringenes Herre - To tårn og Daredevil friste mest, men også barna og de som sverger til norsk film vil få noe å kose seg med.

Trykk her for å få hele oversikten over sommerens DVD-slipp fra SF Norge.

Mye action for barn i alle aldre

Det gir ikke store oddsen om du tipper at Viggo Morgensen og resten av gjengen i Ringenes Herre blir årets DVD-film. Men også kjekkasen Ben Affleck iført tights i Daredevil vil nok pryde endel DVD-samlinger noen måneder fram i tid.

Liker du stunts på scateboard og MC vil antagelig filmen Ultimate X stå høyt på ønskelista, med blant annet scateboard-guruen Tony Hawk i hovedrollen. For de minste i familien vil sikkert Pelle politibil være midt i blinken, likeså en ny film med Ole Brumm, og Jungelboken del to (er det mulig?).

Men også drama & komedie

Med anerkjennelse fra filmfestivalen i Cannes vil nok også Bent Hamers Salmer fra kjøkkenet få sitt publikum. Men Hamer er ikke alene, også Øyvind Sandbergs film, Å seile sin egen sjø kommer i videohyllene i løpet av sommeren.

Ellers gleder vi oss spesielt til gjensyn med Michael Caine i The quiet american, en rolle han forøvrig var Oscar-nominert til, og Jack Nicholson i Hva angår Schmidt.

Om du ennå ikke er lei av Jennifer Lopez kan du også velte deg i en nok en Pretty Woman-kloning. Filmen heter Magisk møte på Manhattan, og kommer i september.

Trykk her for å få hele oversikten over sommerens DVD-slipp fra SF Norge.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer