Sommerslipp på DVD

FILM: Daredevil og Ringenes Herre To tårn er blant kioskvelterne som kommer på DVD i sommer. Sjekk når du kan leie og kjøpe godbitene.

Publisert
Sist oppdatert

Det kommer mange nye titler i videosjappa fra juli til september. For de actionfrelste vil nok Ringenes Herre - To tårn og Daredevil friste mest, men også barna og de som sverger til norsk film vil få noe å kose seg med.

Trykk her for å få hele oversikten over sommerens DVD-slipp fra SF Norge.

Mye action for barn i alle aldre

Det gir ikke store oddsen om du tipper at Viggo Morgensen og resten av gjengen i Ringenes Herre blir årets DVD-film. Men også kjekkasen Ben Affleck iført tights i Daredevil vil nok pryde endel DVD-samlinger noen måneder fram i tid.

Liker du stunts på scateboard og MC vil antagelig filmen Ultimate X stå høyt på ønskelista, med blant annet scateboard-guruen Tony Hawk i hovedrollen. For de minste i familien vil sikkert Pelle politibil være midt i blinken, likeså en ny film med Ole Brumm, og Jungelboken del to (er det mulig?).

Men også drama & komedie

Med anerkjennelse fra filmfestivalen i Cannes vil nok også Bent Hamers Salmer fra kjøkkenet få sitt publikum. Men Hamer er ikke alene, også Øyvind Sandbergs film, Å seile sin egen sjø kommer i videohyllene i løpet av sommeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer