Sortert etter pris: 0 - 500 kroner

Dette er gavene under 500 kroner på vår omfangsrike ønskeliste for gavene.

Publisert
Sist oppdatert

FILM: På DVD-fronten er det DVD-boksene som gir størst smil. Må-ha-faktoren for filmfantastene på dette punktet kan knapt nok overvurderes: Indiana Jones-boksen. Med finjustert bilde og lyd er dette et must for actionfrelste Harrison Ford fans. Alle tre filmene pluss en bonus-disc med masse ekstramateriale.

Pris: Fra 400 kroner avhengig av hvor du kjøper den.

Ringenes Herre – Atter en konge, extended edition. Siste del i Ringenes Herre-trilogien. Flere scener du aldri før har sett og enda bedre lyd. Et must for de som allerede har boks 1 og 2.

DVD-bokser: Band of Brothers. Den fantastiske TV-serien om Easy-companys strabaser under den andre verdenskrig. Et must for de som liker krigsfilmer. kostet 599 ifjor , avhengig av hvilken versjon og hvor du kjøper den. Nå får du den til 399 hos Elkjøp.

DVD-bokser: Quentin Tarantino Collection, inneholder Reservoir Dogs, Jackie Brown, Kill Bill Vol.1 og 2 pluss masse ekstramateriale. Ca. 440 kroner.

DVD-bokser: Star Wars TRILOGY 399 hos Elkjøp. De første tre filmene i Star Wars-serien i DVD-boks med mye spennende bonusstoff.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer