Sortert etter pris: 2.001 - 5.000 kroner

Publisert
Sist oppdatert


 • Digitalt kamera. For de aller fleste er nå de digitale kameraene fullverdige alternativer til vanlige kameraer. Utviklingen går også stadig framover; de nyeste digitalkameraene finner du her.
 • Digitalt videokamera. Verden er digital og DV-kameraene blir mindre og mindre. De billigste koster nå fra 3 - 6.000 kroner. Som vanlig får du bedre kvalitet og flere finesser hvis du legger i noen tusenlapper ekstra.
 • Hjemmekinoanlegg. Høyttalersett, DVD-spiller, surroundforsterker gir deg kino i stua. De billigste hybelanleggene kan du få helt nede i 3/4-tusenlapper, legger du i rundt 15.000 kroner får du et relativt godt anlegg.
 • DVD-opptaker i stua: Ta opp spillefilmene og rediger bort reklamen, eller spill av MP3-låter og digitale bilder. Sett direktesendingene på pause og fortsett nøyaktig der du slapp. Når du kommer tilbake er det bare å trykke på play, så vil spilleren starte der opptaket begynte - samtidig som den fortsetter å ta opp resten. Her er det flere aktører på markedet: JVC, Sony, Pioneer og Philips er noen eksempler. De billigste opptakerne får du fra rundt 2.000 kroner, mens harddiskutgavene ligger fra 6.000 og oppover, avhengig av merke og modell. Av de vi har testet er Pioneers alternativ best i klassen.
 • MP3-jukeboks. Sonys nye lekkerbisken og Apple mini-iPod er de vi har mest sans for, men det fins mange konkurrenter, testene av årets nyheter finner du her. Fordel: Du kan ta med deg hele CD-samlingen på ferie.

  Pris: Varierer kraftig, men du kan få de billigste for drøye tusenlappen.

 • Bærbar DVD-spiller. Glem de dårlige filmene på flyreisen til Syden. Med bærbar DVD-spiller fra 2.000 kroner og oppover kan du se film på toget, trikken og - badet. Du kan også montere den i bilen, og få ungene til å være stille – selv når du skal besøke svigermor på den andre siden av fjellet.

  DinSide Data har testet Next Base SDV-17A som har en veiledende utsalgspris på 4.490 kroner.

 • Fotballtur til England med gutta. Regn med 4 - 7.000 kroner.
 • Fallskjermkurs. Grunnkurs del 1+2, utstyrsleie, forsikringer, medlemskap i forbund og tre hopp: Rundt 5.000 kroner. Et tandemhopp koster omlag 2.500 kroner.
 • Fjellklatrekurs. Priseksempel: Cirka 3.900 kroner for seks dagers klatrekurs med overnatting i Romsdalen.
 • Brekurs. Omtrent 3.000 kroner for kurs over en langhelg.
 • Dykkerkurs. Prisene varierer en del, men regn med å betale rundt 3.000 kroner for et grunnkurs.
 • Oppvaskmaskin. Får du ikke hushjelp er oppvaskmaskinen en god trøst. Glemt er grimme timer over oppvaskkummen og klissent oppvaskvann over hele kjøkkenet. Fei i stedet varene inn i maskinen og trykk på knappen. Maskinene koster fra 3.000 til 10.000 kroner.
 • Espressomaskin. Stilfullt er det, men viktigst er at kaffen er så god. Du kan ikke bare lage espresso, men også cappucino og deilig cafe au lait. Bra til å imponere damene med. Fås fra 1.000 til 8.000 kroner.
 • Klokke. Det eneste smykket menn bør bære.

  Vi vil ha klassiske manneklokker som Breitling og Tag Heuer. Disse koster fra 8.000 kroner og oppover. Billigere merker, som Sector eller Citizen, får du fra 2.000 kroner og oppover.

 • Eksklusivt fiskeutstyr. Vanlige haspelsneller er for pingler. Vi vil ha Ambassadeur-sneller til 2.000 kroner. Mange foretrekker fluefiske, eller heftig havfiskeutstyr á la Hemingway. Med 5.000 kroner får du riktig utstyr.
 • Fotballspill. Et gulvstående fotballspill med styrespaker på sidene innbyr til mange intense kamper. Og gutter - damer vil ikke ha dette i stua. Damer - han drømte om et slikt da han var liten gutt. Pris: De billigste kan du få til et par tusenlapper.

  Kaksemodellene hos Underholdningsservice as ligger fra 5000 og oppover.

 • Biljardbord. Her kan hele familien delta og alle våre barndoms drømmer om gratis spill blir oppfylt. Pris? 3.500 kroner og oppover hos Underholdningsservice.
 • Parabolanlegg. Tilgangen til flere hundre TV-kanaler lokker utvilsomt, spesielt for de som ikke kan få vanlig kabel-TV. Et parabolanlegg med de nødvendige kortene fikser biffen.

  Prisene varierer sterkt og er avhengig av bindingstid, hvilke kanalpakker du velger, og om du leier eller kjøper dekoderen. Det er imidlertid ikke uvanlig med 1 krone for utstyret, mot at du binder deg til en månedspris på mellom 2 - 400 kroner avhengig av innholdet i programpakken.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer