Sortert etter pris: 2.001 - 5.000 kroner

Publisert
Sist oppdatert

Digitalt kamera. For de aller fleste er nå de digitale kameraene fullverdige alternativer til vanlige kameraer. Utviklingen går også stadig framover; de nyeste digitalkameraene finner du her.

Digitalt videokamera. Verden er digital og DV-kameraene blir mindre og mindre. De billigste koster nå fra 3 - 6.000 kroner. Som vanlig får du bedre kvalitet og flere finesser hvis du legger i noen tusenlapper ekstra.

Hjemmekinoanlegg. Høyttalersett, DVD-spiller, surroundforsterker gir deg kino i stua. De billigste hybelanleggene kan du få helt nede i 3/4-tusenlapper, legger du i rundt 15.000 kroner får du et relativt godt anlegg.

DVD-opptaker i stua: Ta opp spillefilmene og rediger bort reklamen, eller spill av MP3-låter og digitale bilder. Sett direktesendingene på pause og fortsett nøyaktig der du slapp. Når du kommer tilbake er det bare å trykke på play, så vil spilleren starte der opptaket begynte - samtidig som den fortsetter å ta opp resten. Her er det flere aktører på markedet: JVC, Sony, Pioneer og Philips er noen eksempler. De billigste opptakerne får du fra rundt 2.000 kroner, mens harddiskutgavene ligger fra 6.000 og oppover, avhengig av merke og modell. Av de vi har testet er Pioneers alternativ best i klassen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer