Sortert etter pris: 5.001 - 10.000 kroner

Vil du slå på stortromma, er dette drømmegavene opptil 10.000 kroner.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

  • Digitalt videokamera. Verden er digital og DV-kameraene blir mindre og mindre. De billigste koster nå fra 4 - 6.000 kroner. Som vanlig får du bedre kvalitet og flere finesser hvis du legger i noen tusenlapper ekstra.
  • Prosjektor/lerret. Har kjæresten allerede henvist filmkveldene dine til kjellerstua kan prosjektor og lerret være et bedre alternativ. Prosjektorer fås i utallige merker og prisklasser, fra 8.000 og oppover. Grommodellen Action model one fra norske Projectiondesign er både stillegående og gir et glitrende bilde. Prisen er rundt 50.000 kroner.
  • Oppvaskmaskin. Får du ikke hushjelp er oppvaskmaskinen en god trøst. Glemt er grimme timer over oppvaskkummen og klissent oppvaskvann over hele kjøkkenet. Fei i stedet varene inn i maskinen og trykk på knappen. Maskinene koster fra 3.000 til 10.000 kroner.
  • Brus-/ølautomat. Det sier seg selv. Vi kan ikke gå til kjøkkenet for å hente drikkevarene. De skal komme ut av en lysende automat i selve stua, strategisk plassert ved siden av TV-stolen. Husk potetgullholderen. 5 - 10.000 kroner.
  • Espressomaskin. Stilfullt er det, men viktigst er at kaffen er så god. Du kan ikke bare lage espresso, men også cappucino og deilig cafe au lait. Bra til å imponere damene med. Fås fra 1.000 til 8.000 kroner.

  • Klokke. Det eneste smykket menn bør bære. Vi vil ha klassiske manneklokker som Breitling og Tag Heuer. Disse koster fra 8.000 kroner og oppover.
  • Golfutstyr. Den nye folkesporten krever riktig utstyr - og ja, det koster flesk, om lag 8.000 for et luksus-sett. Det er vi vel verdt?
  • Fotballspill. Et gulvstående fotballspill med styrespaker på sidene innbyr til mange intense kamper. Og gutter - damer vil ikke ha dette i stua. Damer - han drømte om et slikt da han var liten gutt.

    Pris: De billigste kan du få til et par tusenlapper. Kaksemodellene hos Underholdningsservice as ligger fra 5000 og oppover.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer