Sortert etter pris: 501 - 2.000 kroner

Her er oversikten over gavene som koster mellom 500 og 2.000 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Mobiltelefon med kamera. Nesten alle de store mobilselskapene har en eller flere mobiltelefoner med innebygget kamera. Og selv om billedkvaliteten ikke er mye å skryte av, kan i hvert fall damene få dokumentert hvor vi befinner oss til enhver tid.

Tror de ikke at vi jobber overtid, er det bare å sende et bilde fra telefonens innebygde kamera. Prismessig ligger telefonene fra rundt 40 kroner og opp til 5/7.000 kroner, avhengig av om telefonen kjøpes med eller uten abonnement.

Spillmaskin. Playstation2 og X-Box har vært på markedet en stund, men først nå i det siste har det blitt vanlig med online-mulighet. Har du lyst til å spille mot kompisene dine over nettet er det bare å kaste seg på. Du får nå X-Box og Playstation2 til rundt 1.100 kroner. Husk likevel at spillene alene koster mellom 400 og 600 kroner, sørg derfor for at du kjøper konsollen et sted hvor det følger med spill i prisen.

Nintendo Gamecube er også et godt, og noe billigere alternativ.

Universalfjernkontroll. Er nødvendig for å styre hjemmekinoutstyret og parabolanlegget uten å ha åtte ulike kontroller. Fjernkontrollen kan gjerne ha LCD-skjerm. Da kommer den på 1 - 4.000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer