Sortert etter pris: Over 10.000

Ikke fortvil om du vasser i penger - det er nemlig nok av ting du kan bruke pengene på.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

  • Digitalt videokamera. Jada - vi vet at du får billigere utgaver, men fra 10.000 kroner og oppover får du langt bedre kvalitet. Og ikke glem høy gadgetfaktor.
  • Jukebox. Ufattelig stilig, sa vi første gangen vi så en ekte Wurlitzer jukeboks. Vi vil gjerne ha en i kjellerstua, en ultimat evighetsmaskin for musikk. Glem heller ikke et par plater med klinemusikk til nachspielet.

    Pris: Fra 15.000 kroner og oppover.

  • Hjemmekinoanlegg. Høyttalersett, DVD-spiller, og surroundforsterker gir deg kino i stua. Jo mer du legger i – jo større blir lyd og bildeopplevelsen.
  • LCD eller PlasmaTV. Desto større bilde og flatere skjerm - desto bedre. En flat plasmaskjerm til å henge på veggen av god kvalitet koster idag fra 34.000 kroner og oppover. Våre favoritter er Pioneers 43&50-tommere i plasmaklassen, og Philips med ambilight i LCD-klassen. Du finner tester av flatTVene her.
  • GPS/navigasjonspakke til bilen. Menn vil aldri innrømme at de har kjørt seg vill. Med en ekte navigasjonspakke montert i bilen finner vi alltid veien. Prisene varierer kraftig, men ikke bli overrasket om du må opp rundt 15 og 25.000 kroner.
  • Flytimer/flysertifikat. Privatflysertifikat med all teori og praktisk utdanning, legeundersøkelser og gebyrer koster mellom 45.000 og 50.000 kroner. Enkle flytimer: 500 - 800 kroner.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer