Sortert etter pris: Over 10.000

Ikke fortvil om du vasser i penger - det er nemlig nok av ting du kan bruke pengene på.

Publisert
Sist oppdatert

Digitalt videokamera. Jada - vi vet at du får billigere utgaver, men fra 10.000 kroner og oppover får du langt bedre kvalitet. Og ikke glem høy gadgetfaktor.

Jukebox. Ufattelig stilig, sa vi første gangen vi så en ekte Wurlitzer jukeboks. Vi vil gjerne ha en i kjellerstua, en ultimat evighetsmaskin for musikk. Glem heller ikke et par plater med klinemusikk til nachspielet.

Pris: Fra 15.000 kroner og oppover.

Hjemmekinoanlegg. Høyttalersett, DVD-spiller, og surroundforsterker gir deg kino i stua. Jo mer du legger i – jo større blir lyd og bildeopplevelsen.

LCD eller PlasmaTV. Desto større bilde og flatere skjerm - desto bedre. En flat plasmaskjerm til å henge på veggen av god kvalitet koster idag fra 34.000 kroner og oppover. Våre favoritter er Pioneers 43&50-tommere i plasmaklassen, og Philips med ambilight i LCD-klassen. Du finner tester av flatTVene her.

GPS/navigasjonspakke til bilen. Menn vil aldri innrømme at de har kjørt seg vill. Med en ekte navigasjonspakke montert i bilen finner vi alltid veien. Prisene varierer kraftig, men ikke bli overrasket om du må opp rundt 15 og 25.000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer