Søvnen avslører forholdet

Har du et bra forhold til partneren din? Sovestillingen avslører mer enn du tror. Les om de fem vanligste stillingene her - og hva de betyr.

Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen er det rart. Før hadde du sengen helt for deg selv, og så må du plutselig dele madrassen med et annet menneske som både snorker og snur på seg i søvne.

Så blir du vant til det. Og etter en stund er det nesten ubehagelig å sovne alene i sengen.

Men har du tenkt på hvordan dere sover sammen? De fleste par har en eller flere faste stillinger som brukes etter humør og behov. Og sovestillingen kan bety mer enn du tror. Den er nemlig et symptom på hvordan dere har det sammen - også utenfor sengen.

Les her om de fem vanligste sovestillingene og hva de betyr:

1) Elskere i omfavnelseEr du nyforelsket? Da er det mye mulig at du bruker mange sengetimer på å sove ansikt mot ansikt på siden og med armene rundt hverandre.

Det krever høy motivasjon å holde på en så tett omfavnelse hele natten. Noen finner det også ubehagelig med mye hår og varm pust i ansiktet.

Men om du er ute etter en intim sovestilling bør du ikke lete lenger. Omfavnelsen er sovestillingenes Rolls Royce og brukes mest av nyforelskede. Eller av etablerte par som fortsatt er så oppslukt av hverandre at det vekker sjalusi i vennekretsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.