Spar 1.200 på Sony 40"

På Komplett.se koster den 1.239 kroner mindre enn på Komplett.no.

Frem og tilbake:  Hent denne tv-en i Göteborg og spar nesten 2.200 kroner. Da er den først fraktet dit fra Sandefjord.
Frem og tilbake: Hent denne tv-en i Göteborg og spar nesten 2.200 kroner. Da er den først fraktet dit fra Sandefjord. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Varene på Komplett.se og Komplett.no kommer fra det samme lageret, den samme hylla i Sandefjord, sier daglig leder Anton Hagberg i Komplett.

Likevel varierer prisene mye mellom det svenske og det norske nettstedet. En populær 40 tommers tv fra Sony koster 6.990 kroner i Norge, mens den koster 5.751 norske kroner i Sverige.

Karusell og flat-tv

Komplett.se er en internettbutikk, men de har faktisk et hentelager i Göteborg. Så du kan kombinere en heisatur til livlige Liseberg med kjøp av ny flat-tv og nesten finansiere hele turen. Ihvertfall om du skulle på Liseberg og du skulle hatt tv i alle fall.

Husk 3.000/6.000 kroners momsgrense!

Når du har vært ute av landet mer enn 24 timer, kan du ta med varer for 6.000 kroner hjem igjen uten å betale norsk moms. Har du ikke vært så lenge borte, kan du ta med varer for 3.000 kroner. Når varene koster mer enn dette, vil noen butikker i Sverige kunne refundere deg den svenske momsen etter at du har betalt også den norske. Kjør på rødt!

Husk at varer ikke kan deles. Er dere to som reiser, så holder det ikke å ha med en halv tv hver til 8.000 kroner. Det må være forskjellige varer med hver sin faktura.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer