Spar 15.000 kroner med kontantkort

Du kan spare inntil 15.000 kroner per år på å velge Sense Cash, som i dag er Norges billigste kontantkort.

Publisert
Sist oppdatert


Så store er nemlig prisforskjellene på kontantkort her på berget.

Ifølge DinSides mobiltelefonkalkulator er Sense Cash billigst for tre av våre fire modellpersoner.

Mye å spare

For mellombrukerne Rolige-Kari og SMS-Stian er Sense henholdsvis 4.700 og 1.500 kroner billigere per år enn dyreste kort.

For storbrukeren Hele-tida-Henrik er Sense nesten 15.000 kroner - ja, du leste riktig - billigere enn dyreste kort.

Kun for minimumsbrukeren Spare-Sverre må Sense se seg slått. Hello er knapt 150 kronere billigere enn Sense Cash, og vel 500 kroner billigere enn dyreste kort.

Tre kontantkort skiller seg ut som de mest lommebokvennlige. Ingen av dem tilhører Telenor eller NetCom:

NetCom dyrest


 • Sense Cash
 • Hello Hello!
 • Lyse Mobil Web Kontant

  Hvilket kontantkort som er dyrest? For tre av modellpersonene er NetCom mthr Kontant minst lommebokvennlig. Dette er i dag Norges dyreste kontantkort.

  Unntaket er de aller mest hissige med SMS-fingeren. For SMS-Stian er NetCom mthr Kontant ikke dyrest, men midt på treet prismessig.

  Sett under ett er likevel gigantene NetCom og Telenor - tross priskuttene det siste halvåret - dyrere enn småselskapene.

  Billigere

  Frihet, anonymitet og kontroll over antall tellerskritt er grunnene til at mange velger kontantkort foran mobilabonnement.

  I tillegg kan de billigste kontantkortene faktisk være billigere enn abonnementer med høy månedsavgift, for eksempel fra Telenor og NetCom.

  I forhold til landets billigste mobilabonnementer, som Chess Connect med ni kroner i månedsavgift, kommer kontantkortene - bokstavelig talt - til kort. Da er kortene dyrere.

  Antall kontantkort har gått ned i Norge. Prisgunstige You Cash med det enda mer prisgunstige påfyllingskortet Upfront selges ikke lenger.

  Se kontantkortprisene for alle de fire modellpersonene

 • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer