Spar 2-3.000 på IP-telefoni

IP-telefoni leverandørene Telio og TeleVoIP får konkurranse fra nylanserte IP24. Lyse Energi har også kastet seg på telefoni via bredbåndet. Men hvem er billigst og passer best for deg? Svaret får du i her.

Publisert
Sist oppdatert

Har du allerede installert bredbånd? Da vil det antagelig lønne seg å gå over til IP-telefoni for å kutte telefonutgiftene. Nye aktører på markedet gjør at det allerede lukter priskrig. Sist ut er IP24:

- Vi lanserte for fullt i går og ser på oss selv som en utfordrer til Telenor, sier Frode van der Laak fra IP24. Sier du opp Telenorabonnementet kan du velge mellom tre abonnementer hos oss. Hvilket som passer best for deg avhenger selvsagt av hvor mye du ringer, sier van der Laak.

- Vi gir deg også muligheten til å velge blant ledige telefonnummer i ditt eget distrikt. Foreløpig er vi kun tildelt nummerserier for Østlandsområdet, men resten av Norge kommer om få dager, så her er det bare å følge med. Hvis du heller vil beholde ditt eget nummer kan du også gjøre det, det vil imidlertid koste deg 125 kroner, sier van der Laak.

Hvilken leverandør som er billigst for akkurat deg, vil alltid være avhengig av hvor mye du bruker telefonen. DinSides telefonkalkulator har nå også IP-telefonipriser. Dermed kan du raskt sjekke hvem som passer best for deg og din familie.

Men er kvaliteten god nok?

Meningene om hvorvidt IP-telefoni er en fullgod erstatning for den tradisjonelle hjemmetelefonen er delte. I denne artikkelen finner du våre leseres erfaringer med Telio og TeleVoIP, samt kommentarer fra de to tilbyderne. MERK: Før du kaster deg over IP-telefoniselskapene anbefaler vi at du sjekker lesernes vurderinger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer