Spar 3.000 kroner til Sydney

Internettstedet Cheap Flights holder oversikt over de billigste turene fra London. Kombinert med Ryanair mellom Sandefjord og London kan du spare rundt 1/3 av ordinær pris på reiser til steder som Australia eller Chile.

Santiago de Chile
Santiago de Chile Vis mer
Publisert

London er det største markedet i verden for internasjonale flyreiser. Dette markedet har i det siste kommet mye nærmere oss på to måter: For det første ved at det irske flyselskapet Ryanair har opprettet en rute mellom Sandefjord og London med særdeles lave priser. For det andre ved Internett, som på en lettvint måte gir deg overblikk over dagens beste tilbud fra London og ut i verden.

815 kroner med Ryanair

Ryanair har daglige flygninger til London. De går riktignok til flyplassen Stanstead, mens de fleste interkontinentale flyvninger går fra Heathrow. Det tar et par timer på tog og trikk fra den ene til den andre. Ryanair har et midtuketilbud tur/retur Sandefjord-London for 590 kroner. Om man inkluderer alle avgifter, koster turen 815 kroner. Da kan man være borte inntil to måneder.

Det er noen andre betingelser også, og det er litt dyrere å reise i helgene, men alt i alt må Østlandet sies å ha halvert avstanden til London det siste året.

Ryanair flyr med like moderne materiell som norske flyselskaper. Hemmeligheten består i et særdeles billig salgsapparat (telefon 33427500), fravær av servering i flyene og at man forsøker å unngå å fly med tomme seter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer