Spar 70 % på sommersalget

Det er nå det er lurt å handle.

Publisert
Sist oppdatert

DinSide Økonomi har tatt en temperatursjekk på sommersalget rundt om i det norske land. Og svært mange har faktisk store salg nå - der du kan spare mange prosenter.

Hvis du liker å spare penger, og er flink til å planlegge, kan du gjøre unna julegavene i juli – til svært gunstig pris.

Se også:

Klag deg rik!

Slik får du prisen ned!

Spesielt tøy og sko

På senteret i Drøbak er salget allerede i gang. - Vi har sommersalg hele juli. Og spesielt har vi mye salg på tøy og sko. Prosentene du får i avslag varierer mellom 30 og 50 prosent, sier senterleder på Amfi Drøbak City, Leif Tomter.

Også på Oslo City er det sommersalg. Men ifølge senterleder Trond Herberg varierer det mye fra butikk til butikk. Senteret har med andre ord ikke noe fellessalg.

Rabatten kan øke

Går vi litt lenger opp av Karl Johan, kommer vi til Steen & Strøm.

- Salget startet forrige torsdag, og det er alle butikkene som har salg. Noen butikker har imidlertid flere varer ute for salg, enn andre. Men i tekstilbutikkene er det fullt salg, sier brandmanager Morten Kreutz.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer