Spar inntil 800.- på ny mobiltelefon!

Begynner den gamle slepbare mobilen din å bli sliten, eller har du enda ikke kastet deg på mobilbølgen? Nå er tida inne! Både NetCom og Telenor sponser nå mobiltelefoner over en lav sko for å kapre deg som kunde.

Spar inntil 800.- på ny mobiltelefon!
Publisert

Er du lei av den store tunge mobilen som alltid går tom for batterier? De nye modellene er mindre, lettere og ikke minst langt mer brukervennlige.

Det beste av alt er at du nå kan spare mellom 600 og 800 kroner hvis du vil ha en ny telefon. Både NetCom og Telenor har nemlig gjenopptatt sponsingen av mobiltelefoner med betydelige beløp.

Sponsefesten du tjener på!

Selskapenes utbredte subsidiering av mobiltelefoner var et viktig element i kampen om å kuppe mobilkunder. Forståsegpåere mente likevel at selskapene ville finne andre måter å kapre kunder på etterhvert.

Denne "frykten" viser seg imidlertid ubegrunnet, for nå følger både NetCom og Telenor opp sin tidligere sponsetaktikk i håp om å kapre nye kunder i sommerperioden.

Nå er altså tiden kommet for å gå i butikken, det er nemlig vannvittig irriterende å måtte betale full pris for mobiltelefonen, dersom du ikke får kjøpt telefonen i løpet av sponseperioden.

Husk: Jo høyere sponsepris, jo mer kan du ringe for i skjærgården uten å få dårlig samvittighet.

Telenor

I følge daglig leder Thor Benny Bøe ved Spaceworld på Stovner senter bør du absolutt kjøpe telefon nå. Spaceworld selger mobiltelefoner med Telenorabonnement, og per i dag sponser giganten telefonene med rundt 600 kroner i innpris til butikkene. Det kommer deg som kunde tilgode.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer