Spar kroner med et museklikk

Har du brukt mer penger enn planlagt i påsken? For å unngå smalhans hele våren er det kun en ting som duger: Du må spinke og spare. Heldigvis er det enkelt å spare tusenlapper på din beste venn; mobilen.

Publisert
Sist oppdatert

Helt siden 1998 har DinSides mobilkalkulator holdt våre lesere oppdatert på hvilken mobiloperatør som er billigst for akkurat dem. For selv om nesten alle mobilselskapene skryter av lave priser, er det ingen tvil: Det er store prisforskjeller på de billigste og de dyreste alternativene – og du kan spare tusenvis av kroner på å bytte fra et dyrt til et billig abonnement.

Kamuflerer høye priser

Som kunde har du 21 ulike operatører å forholde deg til. Det høres kanskje ikke så mye ut, men i praksis tilsvarer det hele 82 ulike valgalternativer, fordelt på 22 kontantkort eller forhåndsbetalte abonnementer, og hele 60 abonnementer.

Men en ting er det store utvalget av operatører. Minst like uheldig er det at mange abonnementer skifter navn, priser og innhold annenhver måned. Dette gjør det nesten umulig å ha full oversikt over hvem som tilbyr hva og til hvilken pris, og dette er det selvsagt selskapene med høye priser som profiterer på.

DinSides mobilkalkulator løser imidlertid dette: Vi gir deg full oversikt over hvem som er billigst og dyrest ved et par tastetrykk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer