Spar penger, bli vakker

KOMMENTAR: Skjønnheten kommer innenfra. Det sparer deg for tusener av kroner.

Inga Holst, journalist i DinSide
Inga Holst, journalist i DinSide Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Min prepubertale sønn viste frem tre like prepubertale kviser på den vesle neseryggen og rekvirerte talkum, som ifølge ham skulle fjerne kvisene. Med all min moderlige erfaring og kompetanse som kvinnelig forbruker, kunne jeg si:

- Gutten min, talkum kan ikke fjerne kviser. Det vil heller ikke kremer, hudvann eller salver gjøre. Hvis det hadde eksistert et remedium som fjerner dem, så hadde ingen vært besværet med dette.

Milliarder på kosmetikk

For selv brukte jeg store deler av tiden min i den perioden jeg var 13 til 19 år på å slåss mot kviser. Jeg fulgte alle råd i reklamen i ukebladene og kan nå konstatere at ingenting, absolutt ingenting, hadde effekten som ble lovt. Samtidig ser jeg at det gikk mye lommepenger med. Men denne erfaringen går ikke gjennom hos sønnen. Som jeg var, er han villig til å prøve alt, koste hva det koste vil. Og visst koster det. Ifølge Kosmetikkleverandørenes forening brukte nordmenn 7,410 milliarder kroner på hygiene- og kosmetikkprodukter i 2005. Det vil si at hver og en i Norge brukte 1.597 kroner på vasking, pussing og polering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer