Spar penger hos Lefdal og Elkjøp

Det er enklere enn du tror.

FRA GANSKE DYR TIL VELDIG BILLIG: Denne mobilholderen til bilen er dyrere i butikken enn på nett, men er ikke det eneste du får rimeligere hos for eksempel Lefdal og Elkjøp ved hjelp av svært enkle midler.
FRA GANSKE DYR TIL VELDIG BILLIG: Denne mobilholderen til bilen er dyrere i butikken enn på nett, men er ikke det eneste du får rimeligere hos for eksempel Lefdal og Elkjøp ved hjelp av svært enkle midler. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De som har handlet litt hos blant annet Lefdal og Elkjøp vet at det kan være en utfordring å få varene du ønsker så billig som mulig, men denne helga ble vi nok en gang minnet på hvor smart det er å gjøre en bitteliten sjekk før du eventuelt drar bankkortet gjennom terminalen.

Et mobilfeste til bilen som gjør det mulig å bruke mobilen som bil-GPS, endte opp med å koste oss rundt 40 prosent mindre fordi vi sjekket nettprisen først.

Så enkelt er det

DinSide har ved flere anledninger vist hvordan nettbutikkene til både Lefdal og Elkjøp er langt billigere enn de fysiske butikkene, og tommelfingerregelen om å sjekke på nett før du handler i butikk gjelder fortsatt.

Vårt mobilfeste hadde en butikkpris på 499 kroner, men ved å simpelthen nevne nettprisen til én av ekspeditørene fikk vi den for 299 kroner. Vi gjør dette jevnlig når vi handler hos de store elektronikkjedene, og selv om det ikke er gitt at du får varen til nettpris, har vi selv - så langt - ikke opplevd å få avslag.

- Kundene skal stort sett kunne få de prisene de finner på nett. Men jeg kan ikke gi noen garanti på det, for hvert varehus har egne eiere som kan bestemme prisene selv, sa kommunikasjonsrådgiver Christian Brekke i Elkjøp da DinSide.no skrev om nettpriser i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer