Spar penger med telefonmøter

Det er ikke nødvendig å reise langt for å ta kjappe møter. Du kan faktisk holde møter for inntil 200 personer via telefonen.

Det kan bli mye billigere å møtes via telefonen...
Det kan bli mye billigere å møtes via telefonen... Vis mer
Publisert

Både privatpersoner og bedrifter kan arrangere telefonmøter over hele verden døgnet rundt. Og det blir antakeligvis både billigere og raskere enn å ta lange telefonrunder frem og tilbake, eller å reise over lengre avstander med bil eller fly. Flere brukere av telefonmøter hevder det er en mer effektiv møteform enn andre møter. Snakker man på telefonen unngår man mye utenomprat og møtene kan ofte avvikles raskere enn vanlige møter.

Billigst med få

Er dere tre stykker som må snakke sammen samtidig, kan dere velge å koble møtet selv. I telefonkatalogen finner du oppskriften. Alle møtedeltakerne har telefoner med * og #-taster. Da ringer du det første nummeret og taster R-tasten. En ny summetone vil komme frem, og du taster det neste nummeret og R-tasten på nytt. Deretter taster du 3. Dette koster det samme som å ringe to vanlige telefonsamtaler. Du kan altså spare en del på de typiske frem-og-tilbaketelefonene når noe skal avtales mellom tre personer.

119Er dere mellom 3 og 200 personer kan dere i teorien benytte telefonmøter. Via Telenor bestiller du møtet på telefon 119. Til og med 29 deltakere kan settes opp straks. Er man flere, må man bestille møtet senest én time før det skal skje. Det er mulig å organisere opptak av møtene. Man kan også splitte opp i undermøter og avvikle stemmegivning. Kostnaden for slike møter blir enkelt og greit fakturert over telefonregningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer