Spar penger på strøm

Prisene varierer: Noen leverandører har varslet prisøkning, mens andre går motsatt vei. Vi har de oppdaterte strømprisene for hele landet: Sjekk hvordan din leverandør ligger an.

Publisert
Sist oppdatert

De aller fleste har fått med seg at strømprisene svinger med været. I følge NVE utgjør faktisk nedbør i form av regn og snø rundt 99 prosent av den elektrisiteten som trengs. Det er altså når nedbøren uteblir at de virkelig høye strømprisene kommer.

En våt høst så langt skulle i følge dette utgangspunktet sikre deg billigere strøm, men det er likevel viktig å følge med: Det er nemlig ikke alle leverandørene som er like flinke til å sette ned prisene, og har du et gjennomsnittlig strømforbruk på 25.000 kWh (enebolig) blir det kjapt penger å spare.

Den desidert beste måten å finne ut hvilken strømleverandør som er er billigst for deg er å bruke DinSides unike Strømkalkulator. Tast inn ditt årsforbruk, eksisterende strømleverandør og hvor du bor, og få opp de billigste alternativene.

Trykk på lenkene under for å gå rett inn i de ulike prislistene:Prisliste: Variabel strømpris

Fastpriser

Koster det noe å bytte strømleverandør?

Nei. Det er gratis å bytte strømleverandør, og i prinsippet kan du bytte så ofte du vil. Det er imidlertid to begrensninger du bør være klar over: I praksis tar et leverandørbytte fire uker, fordi de fleste strømleverandørene har en slik oppsigelsestid.Har du en fastprisavtale kan du ikke bytte leverandør før bindingstiden er ute.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer