Spar tusenlapper på å ringe riktig

NY TELEKALKIS: Selv om stadig flere går over til mobiltelefon er det noe trygt og godt med en fastlinje. Men pass på at du ikke betaler mer enn nødvendig. Velger du feil kaster du tusenlapper ut av vinduet.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Kommer du til å bytte til IP-telefoni?

(Avsluttet)
Ja - Så fort som mulig(66%) 1200
Venter til teknologien har blitt bedre(23%) 425
Litt tvilende(8%) 152
Overhodet ikke(2%) 41
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.

Prisjungelen på telefoni er et villniss av dimensjoner. Heldigvis hjelper DinSide deg å finne fram til den operatøren som er billigst for akkurat deg:


Hvem er billigst?

Vanligvis er det umulig å gi et eksakt fasitsvar på dette spørsmålet, det er nemlig ditt eget ringemønster og hvor lenge dine samtaler varer som er avgjørende.

Inntoget av IP-telefoni har imidlertid endret dette.

Bruker du internettforbindelsen din til å ringe, vil nemlig Telio være det billigste alternativet. Forklaringen er enkel: Telio har et lavt etableringsgebyr, og tar i tillegg kun betalt for samtaler til mobiltelefoner.

Tilsammen utgjør det en uslåelig kombinasjon for prisbevisste nordmenn. Glem likevel ikke at utgiftene til bredbåndslinjen kommer i tillegg.

Men hvem tar andreplassen?

Svaret på det vil du finne ved å legge inn ditt eget ringemønster i fasttelefonkalkulatoren.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer