Spar tusenlapper på mobil

MOBIL PRISKRIG: Betaler du mer enn du må for å bruke mobilen? Sørg for at du ikke sponser luksuslivet til din teleleverandør. Vår oppdaterte kalkulator viser hvor lett det er å spare tusenlapper.

Publisert
Sist oppdatert

Hard konkurranse gjør at priskrigen på mobilfronten fortsetter med uforminsket styrke: Men selv om det stemmer at de fleste selskapene har redusert prisene, må du aldri glemme at det fortsatt er store forskjeller på de billigste og de dyreste abonnementene.

Vår påstand er at du kan spare tusenvis av kroner på å bytte fra et dyrt til et billig abonnement.

Ringemønsteret avgjør

Som alltid vil det være ditt eget ringemønster som avgjør hvilken operatør som er billigst for akkurat deg. Det er her vår oppdaterte mobilkalkulator kommer deg til hjelp.

Totalt har vi nå registrert 17 ulike operatører i vår mobilkalkulator, og disse tilbyr totalt 52 aktive abonnementer og 12 ulike kontantkort-løsninger.

Tast inn ditt eget ringemønster, og du får raskt oversikt over hvilket alternativ du bør velge. Du kan selvsagt velge mellom å se alle prisene, bare abonnementene, eller kun kontantkortprisene.

Trykk her for å gå rett til Mobilkalkulatoren

eller trykk her for å se de fem billigste alternativene for Storbrukeren, normalbrukeren eller deg med kontantkort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer