Spar tusenvis på bilforsikring!

Forsikringsselskapene har et tilbud som de sjelden reklamerer for. Tilbudet heter "overføring av bonus fra familiemedlemmer". Du kan spare over 25.000 kroner takket være selskapenes generøse praksis. Men du må skynde deg for snart kan det være slutt.

Publisert

"Overføring av bonus mellom familiemedlemmer" er et produkt forsikringsselskapene aldri har reklamert for. Men i iveren etter å få deg som kunde tillater norske forsikringsselskaper nye kunder å hoppe direkte opp til toppbonusen på 75 prosent.

Det eneste som faktisk skal til er at du har et familiemedlem som har opparbeidet toppbonus. Mor eller far gir beskjed om at de ønsker å overføre bonusen til deg. Enkelt og greit. Og det beste av alt, dere kan få både i pose og sekk. Manglende samkjøring av data forsikringsselskapene i mellom gjør at mor eller far enkelt får tilbake toppbonusen (som de egentlig har gitt til deg). De bytter bare forsikringsselskap og viser til at de var toppbonuskunder i sitt tidligere selskap.

Men skal du utnytte denne ekstremt generøse praksisen må du skynde deg. For nå ønsker forsikringsselskapene å rydde opp. I et forslag til nye regler for bilforsikring blir "bonustriksing" umulig. (alt om de nye reglene kan du lese her 2326 TARGET="_top">Forsikringsselskapene strammer inn bonusreglene)

Tidspunktet for innføring av de nye reglene er uklart. Konkurransetilsynet må gi sin endelige godkjenning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer