Spar tusenvis på et par timer

Vi viser deg hvilke avtaler du bør se gjennom, og hvor lett du kan spare flere tusen kroner.

Går du gjennom forsikringer og strømavtaler blir det fort mange tusen å spare, og det krever liten innsats. Foto: All Over Press
Går du gjennom forsikringer og strømavtaler blir det fort mange tusen å spare, og det krever liten innsats. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Januar er tiden for å rydde opp i økonomien, og det skal faktisk en minimal innsats til for å spare inn noen tusen kroner med veldig enkle grep.

Her viser vi deg hvordan du enkelt kan få lavere utgifter på alt fra strøm til forsikring ved å sammenligne priser og rydde opp i avtalene du allerede har.

>> Slik kan du få bedre råd i 2013

Bytt strømselskap

NVE har tidligere påpekt at norske husholdninger kunne spart totalt 570 millioner kroner på å bytte til en bedre strømavtale. Med tanke på hvor enkelt det er å bytte strømleverandør, er dette et overraskende høyt tall.

Tall DinSide har fått fra Nord Pool Spot, som er en børs for kjøp og salg av strøm i det nordiske markedet, viser dessuten at vi er inne i årets dyreste måneder. I 2012 hadde februar de høyeste gjennomsnittlige spotprisene på 35,8 øre per kWh i Oslo. Også i 2011 var januar, februar og mars de tre månedene med høyest snittpriser på strøm. Da lønner det seg å velge den billigste leverandøren.

Ved hjelp av DinSides strømkalkulator kan du enkelt finne ut hvilken strømleverandør som har det billigste alternativet for deg, og hvor mye du vil spare ved å bytte fra den avtalen du har i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer