Sparebank1 har de mest fornøyde kundene

Jevnt over har forsikringsbransjen fornøyde kunder, men også her er det forskjeller.

TILFREDS? Eller på tide å bytte selskap? Sparebank 1 Forsikring har de mest fornøyde kundene, ifølge Epsis årlige måling. Foto: COLOURBOX/OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
TILFREDS? Eller på tide å bytte selskap? Sparebank 1 Forsikring har de mest fornøyde kundene, ifølge Epsis årlige måling. Foto: COLOURBOX/OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets måling fra EPSI Rating viser at forsikringsselskapene generelt har mer fornøyde kunder enn tidligere. Men ikke alle selskapene scorer like høyt:

Tryg er selskapet som får lavest poengsum i årets måling. De mest fornøyde kundene er det Sparebank 1 som har - i tillegg til småselskapene.

LES OGSÅ: Kan restbeløpet fra forsikringsselskapet være for lavt for utbetaling?

Sparebank 1 og Frende i tet

Av 100 mulige poeng får Sparebank 1 forsikring en gjennomsnittlig kundetilfredshet på 73,5 poeng, tett fulgt av Frende med 73,3 poeng. Ifølge Epsi har nettopp disse to selskapene knivet om å være best på kundetilfredshet de siste årene.

– Vi jobber systematisk med kompetanseheving internt i eget selskap og hos de ulike SpareBank 1-bankene, for å sikre at kundeopplevelsen blir best mulig. Dette gjelder også for nettløsningene våre, som blir stadig viktigere for kundene, sier Turid Grotmoll i SpareBank 1 Forsikring i en pressemelding.

Også gruppen over andre forsikringsselskaper, som inkluderer Storebrand, Eika Forsikring, Codan, Enter Forsikring, JBF, KLP med flere, får en svært god samlet poengsum med sine 73,9 poeng.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer