Sparte 700 kroner

... på å bytte inn julegaven - i samme vare!

Tor Kristian Orset (23) med barbermaskinen han byttet inn og hentet igjen. Foto: Tkorset.com
Tor Kristian Orset (23) med barbermaskinen han byttet inn og hentet igjen. Foto: Tkorset.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tor Kristian Orset fikk en barbermaskin av sin mor og far til jul, nærmere bestemt en Philips RQ 1060. Den var kjøpt i Elkjøps butikk i Molde og kostet cirka 2.500 kroner. Man da Tor Kristian gikk inn i Elkjøps nettbutikk, fant han den samme barbermaskinen der til 1.795 kroner.

- Da dro jeg til Elkjøp i Molde, leverte barbermaskinen og fikk pengene tilbake. Så reiste jeg hjem og bestilte den samme barbermaskinen i nettbutikken, forteller Tor Kristian.

Kjøper du varer på Elkjop.no, kan du velge om du vil hente varen i butikk, eller å få den tilsendt i posten.

Sjekk om du har penger til gode!

- Jeg valgte å hente maskinen i butikken i Molde, for å slippe porto. Så nå sitter jeg igjen med en julegave, altså barbermaskinen, pluss en god slump lommepenger, cirka 700 kroner, forteller Tor Kristian til DinSide.

- Selvfølgelig helt greit

Han ble overrasket over at det var så store forskjeller på prisen på nettet og i butikken. Derfor bestemte han seg for å bytte varen.

- Jeg visste at jeg hadde 30 dagers full returrett på varen, og når jeg var så heldig å ha kvitteringen i tillegg, så ble det fristende å reise tilbake og bytte inn varen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer