Spekulér med DinSide!

DinSide starter idag en fast spalte med investeringsråd. Vi investerer i alle typer finansielle aktiva og følger rådene fra dag til dag.

Publisert

Det er flere grunner til at man idag kan være spekulant på egen hånd, fremfor å investere i fonds:

 • Du behøver ikke lenger å kjøpe fonds for å få skattefradrag etter AMS-ordningen. Aksjer du kjøper direkte går like bra.
 • Svært få av fondene gjør det like bra som totalindeksen på Oslo børs. Statistisk sett får du med deg 90 prosent av svingningene ved å eie bare seks tilfeldige aksjer.
 • Du har ingen kontroll over hva fondene eier. Generelt eier de langt flere papirer enn de klarer å følge med på.
 • De nye internett-meglerne har gjort det billigere å handle enkeltaksjer for relativt små summer. Og du iverksetter handelen selv.
 • "Ekte" handel

  Vi i DinSide akter å lage en portefølje du faktisk kan skygge, og hvor du kan oppnå de samme prisene som vi bruker. Det vil vi gjøre ved å publisere rådene etter børsslutt og bare foreløpig bruke den samme dagens kurser.

  Den kursen som vil inngå endelig som inngangskurs i porteføljen, blir sluttkursen dagen etter at vi ga rådet. Dette gjør vi for at vi skal måle avkastningen etter den kursen du selv kan oppnå om du følger rådet.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer