Spenstig strømsparing

Spar strøm. Bli sprek.

Publisert
Sist oppdatert

Vår leser Trine foreslår følgende:

Anskaff deg et hjemmetreningsapparat!

Det finnes utallige varianter på markedet og de synker stadig i pris - og størrelse. Roapparat, vibroplate, treningsbenk etc. Senk innetemperaturen, og sett i gang og tren.

Du blir god og varm, du sparer fort noen tusenlapper i året på å spare på strømmen, og best av alt: Du blir mye sprekere og en velfungerende kropp fryser ikke så lett! (Og sunnere, og penere og alt det der du vet!)

Tre ting på en gang: Spare strøm, bedre helse og slippe utgifter til treningssenter!

Stor konkurranse

Wilfa og DinSide har i samarbeid en løpende konkurranse i januar, der tre heldige lesere kan vinne hver sin varmeovn - eller å slippe å betale strømregningen for forrige kvartal.

Alt du må gjøre for å vinne er å sende oss ditt beste strømsparetips. De fleste kjenner jo til de store strømslukene, men her vil vi gjerne høre om de små grepene våre lesere tar i hverdagen. Samlet kan disse bidra til å spare mye strøm.

Hver dag, til og med 1. februar, vil vi publisere et nytt tips, slik at alle leserne kan ta del i de smarte sparetipsene!

Kan du bedre?

Les mer om konkurransereglene, premier og hvordan DU kan delta her.

Konkurransen avsluttes fredag 1. februar.

Det er en uke igjen, og dersom ditt strømsparetips vinner, slipper du å betale en strømregning.

Konkurransens første vinner
Konkurransens andre vinner
Konkurransens tredje vinner

Vi gjør oppmerksomme på at flere lesere kan ha sendt inn omtrent samme tips. Der dette er tilfelle, gjelder førstemann til mølla-prinsippet.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer