Spill hjernedød

Telenor beskyldte i annonser i går konkurrentene for det priskaos selskapet selv har skapt. Den gamle monopolisten er i tillegg freidig nok til å påstå at det ikke er penger å spare på å bytte leverandør.

(Annonse i VG).
(Annonse i VG). Vis mer
Publisert

Telenor hevder det er så mye å sette seg inn i, og så lite å spare, at det ikke er noen vits i å bytte leverandør av telefontjenester. Det er ikke et overraskende synspunkt fra en aktør som er dyrest på de fleste områder. Det kan tvert imot være store penger å spare på å bytte leverandør.

Dyrest på mellomlange

Telenor er dyrest på mellomlange telefonsamtaler som Oslo-Lillehammer eller Stavanger-Bergen. Telia tilbyr disse samtalene til halve prisen av det du betaler hos Telenor.

Telefonkalkulatoren viser at selv for lokaltelefonsamtaler er Telia like billig som Telenors vanlige Basis-abonnement. Tele2 er billigst for alle rikstelefonsamtaler og for alle samtaler fra vanlig telefon til mobiltelefon.

Dyr også på mobil

Mobiltelefonkalkulatoren viser at det for de fleste bruksmønstre er billigere å bruke Netcom enn Telenor på mobiltelefon. Det kan være snakk om prisforskjeller på 30%.

Og dyr på Internett

Telenor er også blant de aller dyreste aktører på internettilknytning i Norge.Hos Tele2 er prisen bare drøyt 1/3 av hva Telenor krever. Og tro ikke at kvaliteten av den grunn er bedre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer