Spill hjernedød

Telenor beskyldte i annonser i går konkurrentene for det priskaos selskapet selv har skapt. Den gamle monopolisten er i tillegg freidig nok til å påstå at det ikke er penger å spare på å bytte leverandør.

(Annonse i VG).
(Annonse i VG). Vis mer
Publisert

Telenor hevder det er så mye å sette seg inn i, og så lite å spare, at det ikke er noen vits i å bytte leverandør av telefontjenester. Det er ikke et overraskende synspunkt fra en aktør som er dyrest på de fleste områder. Det kan tvert imot være store penger å spare på å bytte leverandør.

Dyrest på mellomlange

Telenor er dyrest på mellomlange telefonsamtaler som Oslo-Lillehammer eller Stavanger-Bergen. Telia tilbyr disse samtalene til halve prisen av det du betaler hos Telenor.

Telefonkalkulatoren viser at selv for lokaltelefonsamtaler er Telia like billig som Telenors vanlige Basis-abonnement. Tele2 er billigst for alle rikstelefonsamtaler og for alle samtaler fra vanlig telefon til mobiltelefon.

Dyr også på mobil

Mobiltelefonkalkulatoren viser at det for de fleste bruksmønstre er billigere å bruke Netcom enn Telenor på mobiltelefon. Det kan være snakk om prisforskjeller på 30%.

Og dyr på Internett

Telenor er også blant de aller dyreste aktører på internettilknytning i Norge.Hos Tele2 er prisen bare drøyt 1/3 av hva Telenor krever. Og tro ikke at kvaliteten av den grunn er bedre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.