Spillegal: Kom hit!

Automatforbudet er et mottrekk mot spilleavhengighet. Men Norgesautomaten sto klar til å overta.

Likner forbudte auomater: - Det sier seg selv at Norgesautomaten.com forsøker å tiltrekke seg spillerne som spilte på de gamle, nå forbudte automatene, sier kommunikasjonssjef Rune Timberlid i Lotteritilsynet.
Likner forbudte auomater: - Det sier seg selv at Norgesautomaten.com forsøker å tiltrekke seg spillerne som spilte på de gamle, nå forbudte automatene, sier kommunikasjonssjef Rune Timberlid i Lotteritilsynet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste ukene har Norgesautomaten.com trappet opp fjernsynsreklamen på de utenlandske kanalene man kan ta inn via sattelitt og kabel. Fjernsynsreklamen, som nettstedet, viser en fargerik og morsom spilleautomat, ikke ulik dem som nå er blitt forbudt utplassert i Norge.

Norgesautomaten.com eies av det britiske selskapet Interactive Promotion Media Ltd. Ifølge Bjørn Honerud Grene på Kongsberg eies dette selskapet av ham selv, Arild André Karlsen (Jessheim), Morten Klein (Oslo) og Lorang Wolmar Anders Andreassen (Sverige).

- Det britiske, Malta-registrerte nettspillselskapet Bettson driver spillplattform, payment og support, sier Grene. - Vi driver strengt tatt bare med markedsføring.

Tidligere har dere uttalt at dere skulle nå en omsetning på 200 millioner kroner i året i 2008. Klarte dere det?

- Jeg har ikke tallene i hodet, men vi nådde det målet.

Strengt tatt bare markedsføring

Tallene finner vi i regnskapsregisteret i Cardiff, hvor Interactive Promotion Media har levert regnskap som småbedrift. Som småbedrift er bare balansen deklarert, ikke omsetningen. Av regnskapet fremgår det at selskapet har betalt norske selskaper tilknyttet eierne tilsammen rundt åtte millioner kroner for markedsføringsstøtte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer