Spillkonsoller på billigsalg

Stor pristest viser at du kan spare tusenlapper på spillkonsoller.

PLayStation 3 kostet rundt 6.000 kroner da den ble lansert i 2007. Nå får du den i oppgradert versjon, for en tredel av prisen. Foto: Colourbox.com
PLayStation 3 kostet rundt 6.000 kroner da den ble lansert i 2007. Nå får du den i oppgradert versjon, for en tredel av prisen. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren er kanskje ikke tiden for å sitte foran tv-skjermen og spille tv-spill. Men med høsten rundt hjørnet er det kanskje ikke dumt å investere i litt moro som kan hjelpe deg gjennom mørke og regnfulle høstkvelder.

Den gode nyheten er at nå koster moroa mindre enn noen gang. De siste månedene har flere av konsollene fått drastiske priskutt, og du må ikke lenger punge ut dyre dommer for spillkonsollene.

Vær likevel oppmerksom: Det er tusenlapper å spare om du kjøper varene der de er billigst.

Hver enkelt butikk i landet kan bestemme hvilken pris de vil selge varene for. Hverken Microsoft, Sony eller Nintendo kan diktere hvor mye konsollene skal selges for i Norden. Uten en forhåndsbestemt pris betyr det at prisen du må betale, vil sprike mye fra butikk til butikk, noe som bekreftes i denne pristesten, utført av DinSide.

Spar 1.121 kroner på PlayStation 3

Tidligere denne uken annonserte Sony et priskutt på PlayStation 3 (PS3) i hele verden.

Her i Norge er prisen blitt kuttet kraftig de siste årene. Spillkonsollen (160 GB-versjonen), som kostet rundt 6.000 kroner da den kom i butikk i 2007, får du nå for en tredel av prisen på Lefdal.com. Nettbutikken sender fraktfritt, så totalprisen blir ikke mer enn 1.995 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer